Vinger
Klik niet hier
écht niet op klikken

Online marketing die raak is!

Geen nood als je niet weet waar je moet beginnen met je online marketing. Ik voed je graag met handvatten, tips en inspiratie. Ik schud ook wakker. Dat doe ik door presentaties en masterclasses te geven. Bij bedrijven en organisaties. Na die tijd zijn jij en je team helemaal bij: jullie weten hoe online marketing werkt. Waar de kansen liggen en wat de valkuilen zijn. Ik reik praktische tools & tips aan waarmee jullie gelijk aan de slag kunnen. Wie logisch nadenkt en een pragmatische instelling heeft, hoeft geen bakken met geld aan online marketing uit te geven.
Ik stel ook scherp. Bied inzicht en focus. Ik kan snel doorgronden waar problemen en uitdagingen liggen. Als het nodig is, ga ik over het randje. Ik wil best het ‘gevecht’ met je aan. Toon lef, toon durf! Alles voor dat ene doel: online marketing die raak is. Die prikkelt en aanzet tot actie. Die ervoor zorgt dat mensen, als ze eenmaal klant zijn van jouw bedrijf of organisatie, tevreden én loyaal blijven.

Een paar referenties

“Nico is altijd bereid om zijn netwerk in te zetten en te delen, alles voor het beste resultaat.”

“Professioneel, snel, inhoudelijk, toegankelijk, betrouwbaar. Zo ken ik Nico.”

“Nico heeft een strategische blik en combineert dat met een pragmatische aanpak. Het is een plezier om met Nico samen te werken.”

“Ik ken Nico als een gedreven specialist die alles over over heeft voor het professionele plaatje.”