Op vrijdag 21 juli organiseren wij de allerlaatste Human Design Workshop met het thema ‘leven en werken in lijn met je design’.

Locatie: 't Kalfje in Wenum Wiesel, Veldmaterweg 9
Laatste workshop? Ja klopt. Het spijt ons lieve mensen. Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Roos en ik stoppen met de samenwerking. Roos en ik hebben de afgelopen weken intensief contact gehad over onze Human Design workshops en we voelen allebei dat het tijd is voor andere dingen. Dat we allebei ons eigen pad weer hebben te lopen. Op een positieve manier hoor! Het voelt voor ons beiden goed en we hebben altijd open en transparant naar elkaar gecommuniceerd dat de mogelijkheid er immer is om te stoppen. We kijken dan ook terug op twee prachtige samenwerkingsjaren, fantastische workshops, leuke klanten en bijzonder fijne gesprekken.

Tijdens de workshop gaan we o.a. praktisch aan de slag

Je gaat jouw design ervaren t.o.v. andere designs


Nog 12 5 plekken beschikbaar

Om het op een fijne en bijzondere manier af te sluiten, organiseren we dus een allerlaatste workshop over het leven en werken in lijn met je design op vrijdag 21 juli. De investering hiervoor bedraagt € 195,-* ex BTW pp. Daar zit alles bij in (lunch, locatie, koffie/thee etc.). Van de 12 plekken zijn er nu nog 5 beschikbaar. Oud-deelnemers krijgen korting op deze prijs omdat zij al een eerdere en hogere investering hebben gedaan. Neem daarvoor even contact met me op via [email protected] of stuur me een bericht op 06 26 706 892.

*Let op: voordat je kunt deelnemen aan de workshop dien je wel al een persoonlijk Human Design consult te hebben gehad van Roos (€ 227,- ex BTW), anders is de workshop inhoudelijk niet te volgen.


Reviews van deelnemers

Diny van den Bout (ondernemer): “Mijn wens voor de dag dat ik met open mond van verbazing en onder de indruk zou vertrekken, is meer dan waar geworden.”

Marije Hampsink (HR Businesspartner): “Het was een mooie dag, waarvan er nog lang inzichten gaan blijven komen denk ik!”

Annelies Ludwig-Kaan (Communicatiestrateeg): “Ik vond het echt fantástisch! Dank je wel Nico en Roos, ik heb er ontzettend veel van geleerd en nóg meer van genoten!”

Inhoud van de workshop

We behandelen hier de 6 lijnen van je profiel en die geven aan wat de unieke manier is waarop jij naar de wereld kijkt. Als je dit weet, weet je ook wat je beter kunt uitbesteden aan een ander en waarom je elkaar soms niet begrijpt. Je hebt dan letterlijk het gevoel niet op een lijn te zitten. Als je kracht van elkaar kunt gebruiken juist dóór die verschillen, is er veel winst te behalen in samenleven en werken.Praktische informatie

 • Datum: vrijdag 21 juli
 • Tijd: inloop vanaf 9 uur, start om 9.30 uur, einde rond 17.30 uur
 • Thema: Leven en werken in lijn met je design
 • Afwisseling tussen theorie en praktijk
 • Locatie: Buitenlocatie ‘t Kalfje nabij Apeldoorn (Wenum Wiesel, Veldmaterweg 9)
 • Prijs: € 195,- ex. BTW
 • Let op: voordat je kunt deelnemen aan de workshop dien je wel al een persoonlijk Human Design consult te hebben gehad van Roos (€ 227,- ex BTW), anders is de workshop inhoudelijk niet te volgen.
 • Inclusief: koffie/thee en lunch
 • Verzorgd door Roos Litjens (Human Design Expert met meer dan 25 jaar ervaring) en Nico de Jong (Strateeg/coach en iemand die met jou de praktische vertaling maakt naar je bedrijf/baan en leven)
 • Schrijf je in door een mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]
  • Met daarin je factuurgegevens: bedrijfsnaam (indien zakelijk), naam, adres, postcode, woonplaats.

Wil je liever eerst nog even kennismaken of heb je nog vragen? Neem dan contact met me (Nico) op via de mail of app me op 06-26 706 892.

Wat levert de workshop jou op?

 1. Meer inzicht in jezelf
 2. Rust, zelfvertrouwen en kracht
 3. Heldere handvatten speciaal gericht op jouw Human Design
 4. Meer inzicht in anderen
 5. Dat je hebt kunnen voelen en ervaren hoe jouw design reageert t.o.v. anderen

Herken je het volgende? Dan is het Human Design een mooie volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

 • Dat de benadering van de ene persoon niet tot dezelfde resultaten leidt als bij de ander.
 • Hoe het kan dat jouw talenten bij de ene persoon wel en bij de ander niet goed tot uiting komen.
 • Dat je jezelf weleens afvraagt welk beroep of vak het beste bij je past.
 • Waarom de ene persoon veel emoties beleeft en de ander bijna niet of zelfs helemaal niet.
 • Wat maakt dat jij op een andere manier keuzes maakt dan je partner, collega’s of vrienden.

De kans is groot dat het hier om mensen van een verschillend Human Design type gaat. Elk type gedraagt zich namelijk anders. En ieder type heeft ook een andere behandeling nodig. Bovendien hebben zij allemaal hun eigen kracht én uitdagingen.

Wat is Human Design?

Het is een zeer efficiënt en effectief instrument om de persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden in kaart te brengen. Human Design benoemt de uitstraling (soms ook aura genoemd) waardoor jij als klant je bewust wordt van het natuurlijke effect dat je hebt op anderen. Daar je voordeel mee doen is erg waardevol. Het uitgangspunt van Human Design is dat ieder mens vanaf geboorte beschikt over een vaste set talenten en uniek daarin is. Op basis van deze gegevens wordt een persoonlijk profiel gemaakt. De Human Design Chart.

Human Design is een systeem waarmee je in verschillende gelaagdheden naar de mens kan kijken; dit zijn er een aantal:

 • De 5 types – je genetisch energetisch type
 • De 12 profielen – je kostuum en hoe je naar de wereld kijkt
 • De 36 kanalen – de verschillende levenspaden
 • De 64 hexagrammen – de basistalenten

Op elk niveau van de gelaagdheid van het systeem is de informatie waardevol; zowel aan de oppervlakte als in de diepte/detaillering.

Het Human Design Systeem onderscheidt 5 types

Zoals er verschillende bloedgroepen zijn, zo onderscheidt Human Design genetisch-energetische types. De Human Design types zijn te vergelijken met types voertuigen. Elk voertuig heeft een andere behandeling nodig, ziet er anders uit, rijdt anders en gebruikt zijn eigen brandstof. De 5 menstypes van Human Design zijn de volgende:

 • Generator
 • Manifesting Generator
 • Manifestor
 • Projector
 • Reflector

Er zijn geen goede of slechte types. Ieder type heeft zijn eigen talenten en uitdagingen. Het kan heel waardevol zijn om blinde vlekken tegen te komen die keer op keer voor ongemak in de communicatie kunnen zorgen. Door je hier bewust van te worden en te begrijpen waar dat vandaan komt, kun je andere keuzes maken.

Inzicht in je talenten en valkuilen: zelfacceptatie

Human Design wordt ook wel de Wetenschap van Differentiatie genoemd. Het is een eigentijdse vertaling van de synthese van oosterse en westerse wetenschappen. Een manier om in een kort tijdsbestek diep inzicht te krijgen in de talenten waarover je beschikt en de mogelijke valkuilen. Inzicht in deze talenten en kwaliteiten mét een stuk begeleiding brengt zelfacceptatie binnen bereik. Zelfacceptatie maakt het mogelijk optimaal tot je recht te komen; de beschikbare energie die je als mens hebt kan nu efficiënt worden ingezet. Het is als instrument perfect geschikt voor toepassingen in de 21e eeuw.

8 redenen waarom Human Design interessant voor jou kan zijn

 1. Inzicht in je uitstraling
  1. Maakt de persoonlijke uitstraling inzichtelijk onafhankelijk van (lichaams)taal
 2. Doelgericht en richtinggevend
  1. Zorgt ervoor dat je doelgericht je eigen weg kunt gaan
 3. Op bewust en onbewust niveau
  1. Maakt zowel bewuste als onbewuste thema’s en kwaliteiten zichtbaar
 4. Diepe gelaagdheid
  1. Is precies, gedetailleerd en kent een diepe gelaagdheid
 5. Niet te manipuleren
  1. Is niet te manipuleren, in tegenstelling tot vragenlijsten
 6. Praktisch inzetbaar
  1. Het is een visueel systeem en daardoor snel inzichtelijk en praktisch inzetbaar
 7. Inzicht in invloed van je omgeving
  1. Inzicht in de invloed van de omgeving op persoonlijk & teamfunctioneren
 8. Ook op teamniveau in te zetten
  1. Geeft snel en diep inzicht in alle kwaliteiten, competenties en valkuilen van personen en teams

Gratis je eigen chart

Ben je nieuwsgierig geworden naar je eigen Human Design en heb je nog geen persoonlijke Human Design chart? Vraag deze dan gratis en vrijblijvend aan via de website van mijn collega Roos Litjens.

 1. Stap 1: Jezelf beter leren kennen, start met een persoonlijk consult

Heb jij de voornaamste wens om jezelf beter te leren kennen? Dan is het advies om een persoonlijk consult bij mijn collega Roos Litjens te boeken. Via haar contactpagina maak je een afspraak met haar.

 1. Vervolg op stap 1: Jezelf én anderen beter leren kennen, doe mee met deze workshop

Jezelf nog beter leren kennen en ook ontdekken hoe je kunt omgaan met andere Human Design types? Doe dan mee met onze allerlaatste workshop.