Let wel, deze nieuwsbrief is alleen voor lichtwerkers. Ik vind het namelijk belangrijk dat je mijn tips vanuit een goede intentie en met de juiste energie in de wereld toepast. Alleen dan kunnen we vanuit puurheid een mooiere wereld bouwen. Ben je tot hier gekomen en je hebt nog steeds interesse? Mooi. Laat ik je nu weten wat je kunt verwachten 😃 Elke 4 tot 6 weken stuur ik je nl. een nieuwsbrief met daarin veel tips, kennis en ervaring op het gebied van marketing, sales, psyche van de mens en persoonlijk leiderschap. Maar ook mindshifters, nieuwe ontwikkelingen en aankondigingen voor nieuwe events. Weinig bullshit. Kort maar krachtig.

Heb je verdere vragen of wil je gezellig kletsen? Via Whatsapp bereik je mij snel! Maak dan gebruik van deze link naar Whatsapp waarmee je mij meteen een appje kunt sturen. Uiteraard mag je ook mijn telefoonnummer +31 38 2054 005 toevoegen aan je contacten om mij vervolgens te appen 😃

Ivo Kleine Schaars (Ondernemer)
"Nico zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. We hebben meerdere van zijn tactieken en tips toegepast en altijd met positief resultaat. Daarbij werkt hij zelf helemaal volgens zijn principes en dat is inspirerend en leerzaam om te zien. En hij is een super relaxte gast om mee samen te werken."