Dat hoor je toch niemand zeggen?!

Blij met het feit dat je in de krant staat? Huh?!

'Mam, ik sta op LinkedIn!' Dat hoor je toch niemand zeggen?! Maar ik hoor wel regelmatig ondernemers enorm blij zijn met het feit dat ze in de krant staan. Waarom eigenlijk?

Bereik je daarmee je doelgroep? Is je impact daarmee groter? Krijg je daardoor betere klanten? Of is het iets wat onze omgeving ons heeft aangeleerd dat we daar blij mee moeten zijn? Ik ga mijn moeder aankomende zondag in ieder geval vertellen dat ik vandaag weer op LinkedIn sta ?

Benieuwd naar mijn positief-kritische posts op LinkedIn? Ga dan naar mijn profiel en voeg me toe!

 

Bah, ik hou helemaal niet van koffie…

Maar misschien jij wel 😉 Dus laten we eens kennismaken! Via het formulier kun je contact met me opnemen, maar je mag me natuurlijk ook even linken via LinkedIn 🙂

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.