"Ik geef richting"

Nico de Jong, strateeg voor ondernemers met een missie

Even voorstellen: Nico de Jong, geboren en getogen in Friesland op 10 november 1982. Ik spreek ook Fries, dus daar mag je me in uitdagen 😉 Als strateeg help ik ondernemers met een missie. Ik geef richting met de juiste focus en energie. Zie mij als een ANWB-paal waar je mee kunt praten. Daarnaast staat mijn creatieve brein altijd aan en kan ik je voorzien van nieuwe ideeën en inzichten. Zodat jij jouw missie kunt leven! En we samen de wereld een stukje mooier maken.

Al meer dan 15 jaar beweeg ik mij in het veld van marketing en strategie

Mijn werkervaring deed ik op bij bedrijven en organisaties zoals MBO Amersfoort, Wegener Huis-aan-Huis Media en Citymarketing Regio Amersfoort. Al sinds mijn studie toegepaste communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente weet ik: als ik er klaar voor ben, sta ik op eigen benen. Dat moment brak in 2016 aan met de oprichting van Onwijs Marketing. Sinds 2018 heb ik ook businesscoaching toegevoegd aan mijn dienstverlening en in de afgelopen jaren ben ik steeds duidelijker gaan voelen waarvoor ik hier ben: om licht te brengen. Dat doe ik door lichtwerkers te helpen in het bereiken van hun zielsmissie.

Als creatief brein en marketingstrateeg voor ondernemers met een missie ben ik op mijn best

Ik gedij in deze rol. Verwacht van mij duidelijkheid, enthousiasme, een sterke intuïtie, een positieve instelling, een can-do-mentaliteit en een oprechte innerlijke drive om je verder te brengen. I love it when a plan comes together. Ik ben geen cowboy die even snel wat middelen komt inzetten om een doel te bereiken. Ik laat je zien wat ik doe, welke keuzes ik maak en leer je de fijne kneepjes. Zodat je het zelf kunt. We trekken samen op. Kennisdeling, creatieve ideeën verzinnen, de wereld stukje bij beetje mooier maken: daar word ik blij van. Omdat we er uiteindelijk allebei van groeien en we tegelijk aan onze missies werken.

Ik onderneem vanuit mijn kernwaarden, die zijn belangrijk voor mij

Puur

De kernwaarde puur gaat voor mij over de pure intentie die iemand heeft. Voel snel genoeg aan of iemand met de goeie intenties bij me komt. En dat verlang ik dan ook van mijn klanten. Dat ze puur, eerlijk en oprecht in hun leven en ondernemerschap staan. Met de juiste intentie handelen. Omdat ik dat zelf ontzettend belangrijk vind.

Ontdekken

Marketing gaat er in essentie om dat je de juiste energie uitstraalt zodat je die mensen aantrekt die bij jou horen. Maar dat vraagt in je aanpak nogal wat van je nieuwsgierigheid. Dingen proberen, testen, kijken wat werkt en wat niet werkt. Nieuwsgierig zijn naar andere mensen, naar nieuwe invalshoeken, nieuwe manieren en leren van elkaar. De basis is dan ook dat je het kind in jezelf de ruimte kunt geven om lekker te spelen. Help ik je bij, no worries.

Leiderschap

Leiderschap gaat voor mij over persoonlijk leiderschap. Leven en ondernemen vanuit je kern, wie jij bent, wat jij hier te doen hebt en door heel dicht bij jezelf te blijven. Daarin het voortouw te nemen zodat je andere mensen inspireert. Leiderschap zoals leiderschap bedoeld is en niet zoals het bedacht is.

Impact en Eigenzinnig

Mijn licht laten schijnen over de wereld. Mijn impact maak ik door impact te maken bij mensen die impact maken. Volle mond. Kortgezegd is het voor mij duidelijk dat ik hier voor de lichtwerker ben. Om die te begeleiden op zijn of haar reis. Daar kan ik impact maken. En dat doe ik op mijn eigen(zinnige) manier. Door advies te geven waar je niet zo 1, 2, 3 aan zou denken. Of door de bullshit uit je verhaal te filteren. Of door naaktfoto’s te laten schieten voor mijn bedrijf.

Geef je op voor een kennismaking

Het lijkt me supertof om kennis met je te maken. Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op om je in te plannen op een kennismakingsbijeenkomst of in een 1 op 1. Gratis uiteraard.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.