Onwijs Marketing - een grondige aanpak

Nico de Jong, oprichter Onwijs Marketing

Even voorstellen: Nico de Jong, online marketing specialist en oprichter van Onwijs Marketing. Strateeg, pragmaticus, man met een plan. Ik meld het maar meteen: ik ben een regelrechte vakidioot. Voor jou een voordeel trouwens. Online marketing is niet alleen mijn passie, ik ben er ook gewoon goed in.

Al tien jaar beweeg ik mij in het veld, tussen strategie en uitvoering.

Mijn werkervaring deed ik op bij bedrijven en organisaties zoals MBO Amersfoort, Wegener Huis-aan-Huis Media en Citymarketing Regio Amersfoort. Al sinds mijn studie toegepaste communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente weet ik: als ik er klaar voor ben, sta ik op eigen benen. Dat moment brak in 2016 aan met de oprichting van Onwijs Marketing.

Als zelfstandig online marketing specialist ben ik op mijn best.

Ik gedij in deze rol. Verwacht van mij duidelijkheid, enthousiasme, een positieve instelling, een can-do-mentaliteit en een oprechte innerlijke drive om bedrijven en medewerkers verder te brengen. I love it when a plan comes together. Ik ben geen cowboy die even snel wat middelen komt inzetten om een doel te bereiken. Ik laat klanten zien wat ik doe, welke keuzes ik maak en toon de resultaten daarvan. We trekken samen op. Kennisdeling, metacommunicatie: daar word ik blij van. Omdat we er uiteindelijk allebei van groeien.

Nu je hier toch bent!

Keertje verder praten? Kost je die eerste keer niets trouwens. Lijkt me tof!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jurgen ten Brummeler

Nico heeft een strategische blik en combineert dat met een pragmatische aanpak.

Consigo Online Marketing