Wil je mijn klanten zelf benaderen? No problem!

Onwijs Marketing werkt voor mooie klanten in diverse branches. Daar ben ik trots op. Ik laat ze daarom graag aan het woord over de waarde van mijn inbreng. In oprechte reviews. Oók omdat ik openheid van zaken wil geven.

Laura de Kort // Leerhotel Het Klooster
Als ik aan online marketing denk, denk ik aan Nico. Al vele jaren ondersteunt Nico mij op dit gebied. Eerst als collega bij Leerhotel Het Klooster, later als partner van Citymarketing Amersfoort en nu als adviseur via Onwijs Marketing. Wat Nico zo bijzonder maakt, is dat hij zijn kennis overdraagt met als doel dat de bedrijven zelfstandig worden in de uitvoering van online marketing. En dat doet hij met veel humor, heldere doelen en op maat gemaakte adviezen. Ik kan iedereen Nico de Jong aanbevelen: een vakkundig, eerlijk en prettig persoon!
Dennis Sille // Citymarketing Amersfoort
Ik heb ruim 3 jaar met Nico samengewerkt, waarop ik met veel plezier terugkijk. Nico is een gedreven strategisch marketeer die ook erg hands on is. Resultaat staat voorop! Met Nico in het team hebben we dan ook mooie successen behaald en een flinke groei aan onze stakeholders kunnen overleggen. Daarnaast is Nico ook gewoon een gezellige gozer en een fijne collega om mee samen te werken!
Marco Zweekhorst // Invest Online
Nico is een pragmatische strateeg en een prettige gesprekspartner. Met Nico weet je zeker dat de focus ligt op doen, (daarvan) leren en groeien. En dat sluit naadloos aan op onze eigen werkwijze. Daarom een zeer fijne match met Nico en voorzie ik nog een jarenlange samenwerking met elkaar.
Christine Kouman // NFN
Professioneel, snel, inhoudelijk, toegankelijk, betrouwbaar. Zo heb ik Nico leren kennen tijdens onze online strategie sessies. Daarnaast is Nico in staat zijn kennis op een laagdrempelige manier over te dragen. Kortom een zeer kundige samenwerkingspartner.
Jurgen ten Brummeler // Consigo Online Marketing
Het is een plezier om met Nico samen te werken. Nico heeft een strategische blik en combineert dat met een pragmatische aanpak. Met zijn ruime ervaring voor diverse opdrachtgevers kan hij snel tot een realistische online marketing aanpak komen. Nico is creatief, deelt graag zijn kennis, schakelt snel en heeft een zeer positieve instelling. Kortom ik een samenwerking met Nico zeker aanbevelen.
Frank de Jong // Dubline Nederland
Nico heeft ons aan de hand genomen om de online marketingstrategie op te zetten en deze stap voor stap ten uitvoer te brengen. Hij heeft ons ‘leren fietsen’ in de e-commerce en laat je dan langzaam los. Deze aanpak werkt voor ons super goed!
Martijn Hassink // Concreet Geeft Vorm
Ik heb veel met Nico gewerkt, in zijn tijd bij MBO Amersfoort, Amersfoort Citymarketing en nu bij Onwijs Marketing. Nico is een gedreven (online) marketeer met veel kennis van zaken en enorm veel enthousiasme. Nico is pragmatisch en kijkt kritisch mee op alle vlakken om tot een succesvolle samenwerking te komen. Met zijn jarenlange ervaring op (off- en) online marketing en strategie is Nico een heel prettige en eerlijke sparringpartner. Daarnaast is Nico altijd bereid om zijn netwerk in te zetten en te delen, alles voor het beste resultaat!
Matthew Agteres // Multiplied Midden NL BV
Ik ken Nico als een gedreven specialist welke alles over heeft voor het 'professionele' plaatje. Een plaatje zie je niet alleen, maar kun je ook op een creatieve manier vertellen. En dat doet hij. Nico denkt niet alleen mee hoe de buitenkant er beter uit kan zien, maar kijkt ook kritisch naar de binnenkant om je effectief op weg te helpen. Dat noem ik niet alleen prettig, maar ook professioneel.