Met de Startversneller start je sneller

Startversneller: ontdek of je in aanmerking komt voor de voucher van € 1.000,-

Hoe richt jij je marketing in? Waar wil je naar toe met je onderneming? Hoe kun je jezelf onderscheiden en hoe vertaal je dat naar klantvoordelen? Welke strategie wil ik voeren? Hoe kan ik op een praktische manier een marketingjaarplan / planning maken? Allemaal vragen waar heel veel ondernemers en marketeers mee zitten. Heb jij ook deze of vergelijkbare vragen? Vraag dan eens vrijblijvend een kennismaking met mij aan. Vertel ik je alles over het programma van de Startversneller en mijn aanpak als marketing coach.

Als erkende marketing coach ben ik verbonden aan het programma De Startversneller. Dit programma wordt gefinancierd door de provincie Gelderland en Overijssel en is er voor ondernemers die maximaal 5 jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Gekwalificeerde marketing coach voor Startversneller

Als coach ben ik gekwalificeerd voor dit programma en help ik je graag verder met gerichte marketing coaching. Meedoen kan door je in te schrijven voor De Startversneller via www.destartversneller.nl. Ontdek snel of je in aanmerking komt voor een voucher van € 1.000,- te besteden aan coaching en/of opleiding.

Zo weet je wie ik ben!
 1. Mijn profiel op de website van de Startversneller

  “Nico is marketingstrateeg, pragmaticus, man met een plan. Hij geeft richting aan online marketing. Biedt inzicht, overzicht én focus. Dat doet hij door jou te helpen een heldere en effectieve marketingstrategie te ontwikkelen en uit te voeren.

  Ik daag je uit anders te denken!

  Nico is positief-kritisch en daagt mensen uit anders te denken. Snel scoren laat hij aan de ‘cowboys’ over, hij wil vooral blijvend resultaat creëren. Stap voor stap neemt hij jou mee op weg naar meer leads. Een marathon loop je ook niet zonder te trainen in één keer uit, toch? Die vergelijking met sport ga je vaker horen trouwens. Omdat we er veel van kunnen leren.”

 2. Wanneer kies je voor mij?

  Kies voor mij als je..

  – Een helder en toepasbaar marketingplan wilt
  – Wilt leren hoe je overtuigend kunt zijn vanuit de psyche van de mens
  – Praktisch aan de slag wilt met je online marketing
  – Doordacht resultaten wilt bereiken om te groeien
  – Met plezier en humor gecoacht wilt worden ?

 3. Wat mijn klanten over me zeggen...

  “Nico zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. We hebben meerdere van zijn tactieken en tips toegepast en altijd met positief resultaat. Daarbij werkt hij zelf helemaal volgens zijn principes en dat is inspirerend en leerzaam om te zien. En hij is een super relaxte coach om mee samen te werken.”

  Lees hier meer reviews.

 

Bah, ik hou helemaal niet van koffie…

Maar misschien jij wel 😉 Dus laten we eens kennismaken! Via het formulier kun je contact met me opnemen, maar je mag me natuurlijk ook even linken via LinkedIn 🙂

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.