Overzicht van trainingen, formats, e-books en voorbeelddocumenten

 

LinkedIn starter training

LinkedIn is een krachtig medium om zichtbaar te zijn, in contact te staan met andere professionals en om te ontdekken waar zakelijke kansen liggen. Vind jij dat je meer zichtbaar mag zijn op LinkedIn, zodat je meer interessante connecties op kunt doen en er meer leuke opdrachten uit kunt halen? Dan is deze LinkedIn training voor starters geschikt voor jou.

> Online training
> Direct starten

 

Format marketingstrategie

Raak schieten met je marketing? Heb je daar een plan voor nodig, maar ben je nog op zoek naar een voorbeeld zodat je je marketingstrategie zelf kunt ontwikkelen? Ga dan naar deze pagina en download het ‘format marketingstrategie‘.

> Direct te gebruiken

 

Format buyer persona

Of je je nu richt op jonge of oude mensen, dik of dun, lang of kort. Je wilt in ieder geval een duidelijk klantprofiel ontwikkelen zodat je daar je marketinginspanningen op kunt richten. Op deze pagina vind je een voorbeelddocument waarmee je je eigen klantprofiel, ook wel buyer persona genoemd, kunt downloaden.

> Direct te gebruiken

 

Format marketingjaarplan

Je hebt alle elementen voor handen voor je marketing, maar je wilt er nog vorm en structuur aan geven door middel van een duidelijk en toepasbaar marketingjaarplan. Op deze pagina vind je daarvan een voorbeelddocument om te downloaden.

> Direct te gebruiken

Liever een training op maat? Dat kan! Samen bespreken we de wensen en leerdoelen van jou of jouw team. Onderwerpen waar ik trainingen in geef: marketing, online marketing, strategie, social media, adverteren via social media, verkopen zonder te verkopen, psychologische overtuigingsprincipes, het ontdekken van kernwaarden en nog veel meer.

Training op maat?

Neem contact met me op voor een vrijblijvende en gratis kennismaking
Ga naar de contactpagina