LinkedIn training: 7 starter lessen

Deze LinkedIn training is geschikt voor professionals die meer impact willen maken met de hulp van contentmarketing via LinkedIn
LinkedIn is een krachtig medium om zichtbaar te zijn, in contact te staan met andere professionals en om te ontdekken waar zakelijke kansen liggen. Vind jij dat je meer zichtbaar mag zijn op LinkedIn, zodat je meer interessante connecties op kunt doen en er meer leuke opdrachten uit kunt halen? Dan is deze LinkedIn training voor starters geschikt voor jou. In deze LinkedIn training leer je stap voor stap hoe LinkedIn werkt en hoe je contentmarketing en storytelling via LinkedIn kunt inzetten.

De LinkedIn training voor starters in het kort
 1. Stap voor stap: in 7 stappen leer je alle ins & outs
 2. Toegankelijke prijs: € 127 (ex BTW)
 3. Volledig in eigen tijd te doen, ook te verdelen over meerdere dagen
 4. Tijdsinvestering zelf te kiezen: 2 uur (alleen lessen) tot 8 uur (incl. opdrachten)
 5. Vanuit ervaring (1 miljoen bereik per jaar) leer ik je hoe je jezelf kunt zijn op LinkedIn!
 6. Na de cursus mag je me gratis om tips vragen :-)

  Link me, Nico de Jong, nu alvast voor straks!De LinkedIn training voor starters bestaat uit 7 stappen

Stap 1: de basis op orde
Stap 2: waarom en voor wie zit je op LinkedIn en alle mogelijkheden om te posten
Stap 3: hoe je met S.E.P. een goed verhaal vertelt
Stap 4: meer bereik voor je post, bereik je zo
Stap 5: vijf concrete acties die je na je post kunt doen
Stap 6: hoe je de andere mogelijkheden van contentmarketing via LinkedIn benut
Stap 7: zo kom je op ideeën voor het maken van content

Inclusief bonusmateriaal, handige tools en boordevol voorbeelden!


Zo ziet de leeromgeving eruit. 

Leeromgeving LinkedIn training voor starters


Gratis de training proberen

Wil je een voorproefje van de training? Probeer het dan nu gratis. 

Je kunt de training hier gratis proberen en verschillende video’s bekijken. Je hoeft geen mailadres achter te laten, wat ook wel eens fijn is toch 🙂

 


"Ga de oprechte verbinding aan met andere professionals"

In de afgelopen jaren is LinkedIn uitgegroeid tot één van de meest krachtige zakelijke social media platformen ter wereld. Met meer dan 706 miljoen gebruikers wereldwijd, verdeeld over meer dan 200 landen, is het sociale medium het grootste platform waar professionals elkaar ontmoeten. De Verenigde Staten neemt de eerste plek in qua aantallen gebruikers, gevolgd door Europa en India. Met meer statistieken zal ik je nu niet vermoeien, maar het is wel ontzettend gaaf om te zien hoe enorm het platform de afgelopen jaren gegroeid is en nog steeds blijft groeien. Ga je oprecht de verbinding aan met je connecties op LinkedIn? Grote kans dat je dan op de korte én lange termijn hele leuke en waardevolle relaties aan dit medium overhoudt. Relaties die ervoor zorgen dat jij in de long run altijd leuk werk en leuke klanten hebt. Dat wil toch iedereen?! De insteek van deze LinkedIn training voor starters is dan ook dat ik je leer hoe je op een waardevolle manier gebruik maakt van dit middel. Op basis van oprechte intrinsieke motivatie en wens tot verbinding met de juiste professionals.

De LinkedIn training is gestructureerd opgebouwd en de info is goed terug te vinden, dat is fijn! Ook de looks zijn goed; het oogt betrouwbaar, verzorgd en helder.

De voordelen van deze LinkedIn training voor starters
 1. Meer dan 11 jaar LinkedIn ervaring

  Met meer dan 11 jaar ervaring ken ik de zogeheten ‘ins and outs’ van LinkedIn. Iedere week post ik content op LinkedIn om jou en mijn 6000+ volgers te voorzien van een andere mindset, geef ik praktische tips en houd ik je een spiegel voor. Dat zorgt ervoor dat ik per jaar meer dan een miljoen mensen bereik en dat ik maandelijks ca. 300 mensen mag toevoegen aan mijn netwerk. Die kennis en ervaring geef ik door aan jou in deze praktische training!

 2. Ik help je en geef je een kickstart

  Veel starters op LinkedIn hebben een kickstart nodig. Daar kan ik je bij helpen! In de training heb ik meerdere praktische opdrachten toegevoegd waarmee je je kunt laten zien. En tag je mij op dat moment in een post op LinkedIn? Dan help ik je met een reactie zodat mijn netwerk jouw post ziet en jij daardoor meer mensen bereikt en wellicht leuke nieuwe connecties opdoet! Gewoon doen 😃

 3. Twijfelen mag! Stuur me een Whatsapp-bericht 😊

  Twijfel je nog of je de training wel of niet aanschaft? Of heb je nog vragen over de training? Kan ik me goed voorstellen. Stuur me gewoon even een berichtje via Whatsapp. Zo gepiept!

 4. Actie in de taxi

  “Niet lullen, maar poetsen!” Een befaamde uitspraak waar ik iedere dag gebruik van maak in mijn methodieken, trainingen en masterclasses. Dat is in jouw voordeel: de training is simpel, duidelijk en praktisch opgebouwd. Met de geleerde lessen kun je vandaag nog aan de slag!

 5. Wat anderen zeggen over de training...

  Starters op LinkedIn weten na deze e-course absoluut de mogelijkheden! Je e-course komt heel verzorgd over en is helder van opbouw en structuur. Ook jij bent een sympathieke host 😃